Exclusieve Personal Branding Mastermind

  • Persoonlijke Begeleiding. Krijg persoonlijke begeleiding tijdens maandelijkse bijeenkomsten, waarbij je in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers individuele aandacht krijgt om jouw personal brand te ontwikkelen.

  • Ontdek de kracht van collectieve wijsheid door te leren van de ervaringen, inzichten en strategieën van andere deelnemers in de groep, waardoor je verschillende perspectieven en nieuwe ideeën krijgt om je personal brand te versterken.

  • Succesvolle Strategie. Krijg toegang tot deskundige begeleiding bij het ontwikkelen van een strategisch plan om je personal brand op te bouwen, inclusief doelstellingen, positionering en actiepunten voor groei en succes.

  • Ontvang constructieve feedback en evaluatie van zowel mij als je mededeelnemers, waardoor je voortdurend kunt verbeteren en aanpassen om je personal brand te optimaliseren voor maximale impact.

  • Bereik meetbare resultaten en doelstellingen tijdens het traject, zoals het vergroten van je online aanwezigheid en het genereren van meer leads en kansen voor jouw bedrijf.

  • Lange Termijn Succes. Leg een stevig fundament voor langdurig succes door het ontwikkelen van een authentiek en consistent personal brand dat resonantie vindt bij je doelgroep.
Nog 3 plekken beschikbaar!

€515,- p.m.

Mijn LinkedIn Succesformule

Toen ik 5 jaar geleden startte met LinkedIn had ik 200 connecties, gemiddeld 10 likes en 2 reacties. Inmiddels ben ik door mijn consistente contentstrategie uitgegroeid naar 31.000 volgers en bereik ik meer dan 500.000 mensen per maand
Ik durf te zeggen dat dit ik dit succes vooral te danken heb aan mijn zichtbaarheid op dit platform. Door LinkedIn in de basis te begrijpen en vanuit dit principe in te zetten zorg ik ervoor dat mijn doelgroep met mij verbonden voelt. Daarnaast heeft mijn strategie gezorgd voor autoriteit, wat er weer voor zorgt dat mijn doelgroep niet bang is om in mij te investeren. Nou, je begrijpt het. Het zijn allemaal puzzelstukjes die moeten kloppen. Daar help ik je graag bij! 

 
Ik heb de afgelopen 6 maanden samengewerkt met Lotte, en dat is een van de beste keuzes geweest voor mijn bedrijf. In de periode dat ik met haar heb samengewerkt, zijn mijn volgers verdubbeld en mijn wekelijkse impressies zelfs vele malen meer dan dat. Een sterk persoonlijk merk bouwen is naar mijn idee marketingtechnisch een van de beste dingen waar je op lange termijn aan kunt werken, en ik raad iedereen aan het LinkedIn-platform daarvoor te benutten. Ik kan Lotte hiervoor absoluut aanraden om je hiermee te helpen!
Dave Ebbelaar
"Vond de training van Lotte écht een hele goede en waardevolle training. Het ging boven mijn verwachtingen in. Het heeft me niet alleen het zetje gegeven om überhaupt te beginnen met LinkedIn, maar ik heb nu ook een concreet en helder plan om aan de slag te gaan (na mijn verlof :)). Dankjewel Lotte!"
Sarah Akhtar-Franklin
Lotte is een vrouw met een helder vizier, bevlogen houding en veel wijsheid.
Kwaliteit, tot in de puntjes verzorgd en professioneel, deze drie woorden geef ik aan de training die ik bij Lotte heb mogen volgen.
Ze heeft de dag boordevol gestopt met bruikbare direct toepasbare kennis, en volgens mij is dit maar een klein deel van wat ze nog meer te delen heeft.
Dank je wel Lotte🙏🏼, heel benieuwd waar jij over een aantal jaar staat, maar groots zal het zijn!
Yvette van den Brekel - Hoefnagel

Wat kun je verwachten?

Fysieke sessies

Iedere maand, gedurende minimaal vier maanden, komen we een halve dag samen. In deze sessies staat steeds een ander onderdeel binnen jouw personal brand centraal. We creëren het volledige fundament van jouw brand en verdiepen iedere maand meer. Van zichtbaarheid naar lead generatie.   

1-op-1 calls

Iedere maand krijg je de mogelijkheid om een 1-op-1 call met mij in te plannen. In deze call kun je al jouw vragen neerleggen en kan ik met je meedenken op strategieniveau. 

Collectieve wijsheid

Ik vind de kracht van een groep onwijs sterk, zeker als deze groep een langere periode met elkaar optrekt. Daarom maak ik alleen groepen waarvan ik overtuigd ben dat ze bij elkaar passen en elkaar versterken. De groepsgrote is altijd maximaal 5 deelnemers, zodat er genoeg aandacht is voor het individu. 

Educatie & Entertainment

Voor mij gaan leren en plezier hebben altijd hand in hand. In een fijne omgeving, met gezelligheid en veel plezier kun je het best creatieve strategieën opzetten. Daarom zorg ik altijd voor een heerlijke lunch/snacks, opdrachten en nieuwe methodieken die de halve dagen ook enorm fun maken! 

Praktisch & Strategisch

Dit programma is een combinatie van praktische tips en trucs en strategische kennis en theorie. Dit zorgt ervoor dat jij direct resultaat ziet, maar ook aan lange termijn succes werkt.

Verdien je investering terug

Dat jij jouw investering terug gaat verdienen, dat is zeker. Wanneer jij de strategie gaat uitvoeren die je opzet tijdens de Mastermind, weet je zeker dat jij je investering in dit programma minimaal terugverdiend. 

Word jij onderdeel van mijn exclusieve Mastermind?