InCompany Training

In 4 uur leer ik jouw team LinkedIn effectief inzetten, met meer zichtbaarheid & meer leads.

Representatief team

Heel het team representatief online

Toepasbare tips

Geen abracadabra, maar doen!

Ready-to-go

Strategie om aan de slag te gaan

Zonder Personal Branding had ik nooit gestaan waar ik vandaag sta

Lotte is 4 jaar geleden begonnen met het strategisch inzetten van LinkedIn. Wat begon met een profiel met 200 connecties is inmiddels uitgegroeid tot 25.000 volgers. Met dit profiel bereikt zij inmiddels 500.000+ profielen per maand. De succesformule achter dit organische bereik heeft zij al met meer dan 1.500 organisaties gedeeld. 

Lotte handelt vanuit haar visie: 'Eerst word je betaalt voor wat je doet. Dan word je betaalt voor wat je weet. Dan word je betaalt voor wie je bent.'

Het enige onderscheidende vermogen wat we nog hebben is wie we zijn, laten we daar meer gebruik van maken. Met dat inspirerende gedachtegoed spreekt Lotte op vele podia en geeft zij keynotes over de kracht van Personal Branding. 


Lotte heeft een praktische en doelgerichte trainingsstijl. Ze trekt haar deelnemers graag uit hun comfortzone en laat hen inzien welke potentie zij hebben door te doen. 

4

Jaar ervaring

500.000

Bereikte profielen per maand

1.500+

Klanten geholpen

Henny Vegter

Ondernemer

Vrouw die haar vak verstaat!

Een vrouw die haar vak verstaat én in staat is dit over te brengen op mensen die daar geen of minder kaas van hebben gegeten. Gave "hoe dan wel" mentaliteit.

Dit krijgt jouw team:

  • Praktische Toepasbaarheid: : Lotte's  aanpak combineert direct toepasbare tips met real-life voorbeelden, zodat jouw team hun LinkedIn-strategieën meteen kunt verbeteren.

  • Interactieve training: Geen monologen, maar een interactieve training waarin we samen werken aan de LinkedIn-profieloen van jouw team.

  • Op-maat-gemaakte Inhoud: De inhoud van de training kan aangepast worden aan de specifieke wensen van het team/bedrijf.

  • Expertise in vakgebied: Lotte adviseert niet alleen vanuit theorie, maar ook vanuit zelf opgedane ervaring. Practise what you preach.

  • Van complex naar simpel: Complexe algoritmes worden vertaald naar boeiende verhalen, wat ervoor zorgt dat de boodschap blijft hangen en resoneren bij het publiek.

  • Meetbare Impact: De resultaten van de training zijn meetbaar in termen van verhoogde betrokkenheid, verbeterde personal branding en effectievere LinkedIn-strategieën voor deelnemers.

Topspreker op IMU Live 2022 & 2023.

Inhoud van de training

Profiel optimalisatie

Het LinkedIn profiel is de homepagina van de collega's. Deze moet representatief, effectief en geoptimaliseerd zijn. Dit gaan we direct in de sessie bewerkstelligen.

LinkedIn Algoritme

Het LinkedIn Algoritme lijkt soms een mysterie. De ene post gaat door het dak en de andere wordt niet gezien. Ik ga jouw team leren hoe zij het algoritme in hun voordeel laten werken.  

Content Creatie

Hoe schrijf je dan berichten voor LinkedIn die daadwerkelijk bereik behalen en interacteren? Vanuit de Checklist voor de Ideale LinkedIn post ga ik alle do's en don'ts meegeven.

€ 2850,-
2500,-

InCompany Training

Aan de training van 3,5 uur mogen maximaal 10 collega's deelnemen. De training kost dus €250 p.p. Na de training heeft iedere deelnemer: een geoptimaliseerd profiel, algoritme kennis, content strategie & content kalender. Zo kunnen zij de komende maanden vooruit.

Betrokken en vol energie!
Lotte is heerlijk praktisch, betrokken en vol energie, aanrader!
Jeroen Lampe -  Jeroenlampe.nl
Gaat er 100% voor!
Gaat er 100% voor, maar houdt ook oog voor de mens. Open, helder, duidelijk, direct en creatief.
Theo Brack - Q4 Profiles
Makkelijk toepasbaar.
Praktisch, concreet en boordevol slimme trucs die makkelijk toepasbaar zijn.
Pauline Pater - Own the Room

Ik wil meer weten!