1-op-1 Consultancy

 • Samen bouwen we in 6 maanden een succesvolle Personal Brand
 • Een duurzame strategie voor meer succes op LinkedIn
 • Geen abacadabra, maar meetbare resultaten
50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Neem contact op

1-op-1 Consultancy

   • Samen bouwen we in 6 maanden een succesvolle Personal Brand
   • Een duurzame strategie voor meer succes op LinkedIn
   • Geen abacadabra, maar meetbare resultaten
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Neem contact op

1M+

Opgeteld bereik

650%

Groei in interactie gemiddeld

100%

Tevredenheid

Ben je op zoek naar een goede LinkedIn-coach die inspiratievol kan spreken en je optimaal helpt bij het neerzetten van een personal brand? Ga dan zeker samenwerken met Lotte.

Ze is energiek, stelt goede vragen en laat je vooral zelf nadenken over jouw doelen, plus de stappen die je moet nemen om daar te komen. Daarnaast beschikt Lotte over veel inhoudelijke kennis van LinkedIn en is ze op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Niet geheel onbelangrijk: naast dat Lotte je goed helpt om echt resultaten te halen is ze zeker ook erg leuk om samen mee te werken. Een echte aanrader 😊

Jordi Lingen - Leadgate

Positionering & Profilering

Samen ontwikkelen we een duidelijke positionering en bijpassende profilering waarmee jij een onuitwisbare indruk gaat maken op jouw doelgroep. Dit fundament voor jouw personal brand moet authentiek en onderscheidend zijn. 

Van Bereik naar Leads

We ontwikkelen effectieve strategieën om je online bereik om te zetten in waardevolle leads die je bedrijf stimuleren. Deze strategie is duurzaam en zorgt ervoor dat leads organische binnenkomen, we noemen dit de pull-strategie.

Jij als Marketingmachine

 Ontdek en benut je eigen potentieel als de krachtigste tool voor het bevorderen van je merk en bedrijf. In de wereld waarin we leven ben jij het meest onderscheidende aspect van jouw bedrijf. Mensen doen zaken met mensen, laten we die menselijke factoor meer inzetten in marketing en sales. 
€ 1050,- p.m.

1-op-1 Consultancy Traject

Wil jij het onderscheid maken in jouw branche? Wil jij een top-of-mind positie wilt innemen? Wil jij leads wilt halen uit LinkedIn? Dan is het 1-op-1 traject van minimaal 6 maanden voor jou. Laten we eerst eens bellen om het traject te bespreken.