De LinkedIn Conversie Optimalisator

 • Leer stapsgewijs jouw profiel conversie proof te maken.
 • Gebruike slimme trucs op je profiel

 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw doelgroep zich aan jou verbindt
 • Hoe je ervoor zorgt dat je van kijkers kopers maakt
 • Hoe je een meerdere opties voor conversie biedt
 • Praktijkvoorbeelden van goede profielen & toepassingen
 • Hoe je vanuit LinkedIn leads kan genereren
 • Leer vanuit een e-learning omgeving d.m.v. video's en handouts
 • Praktische tips en trucs die je direct kunt toepassen
 • Hoe je jouw autoriteit kan inzetten en uitlichten
 • Zo haal jij alles uit de features van LinkedInOnline Programma

     €57 korting!      
Normaal €57,- 
Nu eenmalig 0,-

Mijn LinkedIn Succesformule

Toen ik 5 jaar geleden startte met LinkedIn had ik 200 connecties, gemiddeld 10 likes en 2 reacties. Inmiddels ben ik door mijn consistente contentstrategie uitgegroeid naar 28.000 volgers en bereik ik meer dan 500.000 mensen per maand

Nu is dit bereik onwijs waardevol, maar op alleen bereik kun je geen business bouwen. Daar heb je leads en uiteindelijk klanten voor nodig. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren volop verdiept in de conversie optimalisaties op mijn LinkedIn profiel. Zo zorg ik ervoor dat de 18.000 profielbezoekers ook daadwerkelijk kunnen converteren. Die tips en trucs deel ik graag met je!

 
Lotte weet exact waar ze de kern moet raken. Je hebt duidelijk door dat ze écht kennis heeft van Personal Branding, de kracht van LinkedIn en hoe je jouw boodschap op jouw publiek moet overbrengen. Bedankt voor de waardevolle training!
Jamie
"Vond de training van Lotte écht een hele goede en waardevolle training. Het ging boven mijn verwachtingen in. Het heeft me niet alleen het zetje gegeven om überhaupt te beginnen met LinkedIn, maar ik heb nu ook een concreet en helder plan om aan de slag te gaan (na mijn verlof :)). Dankjewel Lotte!"
Sarah
"Lotte weet waar ze voor staat, maar is bovenal een erg leuk mens. Inhoudelijk weet ze waar ze over spreekt, ze is actueel, enorm praktisch en weet dit ook nog allerleukst en duidelijk over te brengen aan haar publiek. Lekker direct met oog voor elk detail. Een enorme aanrader!"
Raimond

Ga van kijkers kopers maken!