Maak van LinkedIn

een omzetmachine

Door Training, Consultancy & Keynotes.

Over Lotte de Man

Mijn naam is Lotte,  5 jaar geleden ben ik begonnen met het strategisch inzetten van LinkedIn. Wat begon met een profiel met 200 connecties is inmiddels uitgegroeid tot 29.000 volgers. Met dit profiel bereikt ik inmiddels 500.000+ profielen per maand. De succesformule achter dit organische bereik heb ik al met meer dan 1.500 bedrijven gedeeld.

Het enige onderscheidende vermogen wat we hebben is wie we zijn, laten we daar meer gebruik van maken.

Online module

LinkedIn Optimalisatie

Probeer nu gratis

Wil je zelf de eerste slag slaan aan jouw LinkedIn profiel? Start dan met mijn gratis online programma. Hierin leer je alle conversie-lekken te dichten.

  • Hier komt een voordeel te staan
  • Hier komt een voordeel te staan
  • Hier komt een voordeel te staan

1067 +

Bedrijven

467 +

Bedrijven

68%

Groei op LinkedIn

1-op-1 Consultancy

Samen gaan we in 6 maanden bouwen aan jouw Personal Brand en LinkedIn activiteit.  Voor ondernemers is LinkedIn dé organische goudmijn. Het social media kanaal waar de meeste B2B leads verkregen worden. 

InCompany Training

Samen zorgen we ervoor dat het volledige team representatief op LinkedIn aanwezig is. We zorgen voor meer bereik, hogere engagement, meer conversies en we creëren een aantrekkelijker werkgeversmerk.

Masterclass

Laat je inspireren tijdens een uur durende masterclass over Personal Branding en LinkedIn. Van algoritme tot grootste missers en succesfactoren, ze worden allemaal besproken. Dit wordt vervolgt met een half uur Q&A. 
Lotte is een topper! We hebben haar uitgenodigd als trainer op een van onze events. Wat een aanvulling was dat. De combinatie van de kennis die ze heeft, hoe goed ze dit kan overdragen en kan connecten met de deelnemers is een fantastische combinatie! 
Sam Roobol

Heb je vragen?

Welke dienst past het beste bij mij? Waar moet ik beginnen? Ik denk graag met je mee. Boek een gratis 30-minuten call in mijn agenda, dan bespreken we de beste mogelijkheden voor jou.

This is a Parallax unit

Some room for a sub-title