De 1-daagse Personal Brand Booster

Een bewezen strategie waarin je stap-voor-stap, in slechts 6 uur, jouw Personal Brand bouwt. 

Meetbare resultaten

Geen abracadabra, maar KPI's.

Explosieve groei

Groei in bereik en leads

Duurzame strategie

Uitgelichte USP van je product

Zonder Personal Branding had ik nooit gestaan waar ik vandaag sta

Lotte is 4 jaar geleden begonnen met het strategisch inzetten van LinkedIn. Wat begon met een profiel met 200 connecties is inmiddels uitgegroeid tot 25.000 volgers. Met dit profiel bereikt zij inmiddels 500.000+ profielen per maand. De succesformule achter dit organische bereik heeft zij al met meer dan 1.500 organisaties gedeeld. 

Lotte handelt vanuit haar visie: 'Eerst word je betaalt voor wat je doet. Dan word je betaalt voor wat je weet. Dan word je betaalt voor wie je bent.'

Het enige onderscheidende vermogen wat we nog hebben is wie we zijn, laten we daar meer gebruik van maken. Met dat inspirerende gedachtegoed spreekt Lotte op vele podia en geeft zij keynotes over de kracht van Personal Branding. 


Lotte heeft een praktische en doelgerichte trainingsstijl. Ze trekt haar deelnemers graag uit hun comfortzone en laat hen inzien welke potentie zij hebben door te doen. 

4

Jaar ervaring

500.000

Bereikte profielen per maand

1.500+

Klanten geholpen

Sam Roobol

Ondernemer

Fantastische combinatie!

Lotte is een topper! We hebben haar uitgenodigd als trainer op een van onze events. Wat een aanvulling was dat. De combinatie van de kennis die ze heeft, hoe goed ze dit kan overdragen en kan connecten met de deelnemers is een fantastische combinatie! 

Na de Personal Brand Booster:

 • Explosieve Zichtbaarheid en Engagement: Vergroot je online aanwezigheid en betrokkenheid aanzienlijk, waardoor je opvalt en je publiek aanspreekt als nooit tevoren.

 • Kristalheldere Positionering en Profilering: Leer hoe je jezelf duidelijk kunt neerzetten en profileren, waardoor je een onuitwisbare indruk maakt op je doelgroep.

 • Verover de Top-of-Mind Positie: Bouw een onwrikbare positie in de gedachten van je doelgroep op, zodat je de eerste keuze wordt wanneer ze aan jouw expertise denken.

 • Slimme Besparingen op LinkedIn Advertenties: Leer hoe je organisch kunt groeien en bespaar op dure LinkedIn advertentiekosten, terwijl je toch indrukwekkende resultaten behaalt.

 • Krachtige Strategieën en Contentplanning: Ga aan de slag met een doordacht strategiedocument en een praktische contentkalender om je groei doelgericht te ondersteunen.

 • Jij als Ultieme Marketingmachine: Ontdek en benut je eigen potentieel als de krachtigste tool voor het bevorderen van je merk en bedrijf.

De enige Personal Branding training in Nederland waar je in 6 uur good to go bent! 

Dit ga je leren. 

De P's Stratgie

We bouwen jouw Personal Brand a.d.h.v. een bewezen P-strategie. We gebruiken o.a. de onderdelen: Publiek, Product, Positionering, Persoonlijkheid & Platform. Dit wordt jouw fundament.

Algoritme Mysterie

We zoomen tijdens de training ook in op LinkedIn. Het enige zakelijke social media platform is dé plek op vanuit jouw Personal Brand leads te genereren. We ontrafelen het algoritme.

Content Creatie

Nu het fundament van jouw Personal Brand staat is het tijd om hem in de spotlight te zetten. Dat doe je door content. Jouw kalender sluit straks perfect aan op jouw brand.  

Leren door te doen.

Lotte gelooft in een trainingsvorm waarbij theorie meteen in de praktijk wordt gebracht. Alles wat je leert pas je meteen toe voor jouw Personal Brand, zodat je meteen weet waar je tegenaan loopt.

Voor wie is deze training?

Deze training is vooral voor ondernemers, zzp'ers en coaches relevant. Hiermee bedoelen we dat het niet geschikt is voor volledige teams. Wel kun je zeker als marketeer, accountmanager of HR-m
€ 350,-
287,-

1-daagse: Personal Brand Booster

Wil jij het onderscheid maken in jouw branche? Wil jij een top-of-mind positie wilt innemen? Wil jij leads wilt halen uit LinkedIn? Dan is de Personal Brand Booster de training voor jou. Bekijk de eerst volgende datum van de 1-daagse Personal Brand Booster. 

 • Betrokken en vol energie!
  Lotte is heerlijk praktisch, betrokken en vol energie, aanrader!
  Jeroen Lampe -  Jeroenlampe.nl
  Gaat er 100% voor!
  Gaat er 100% voor, maar houdt ook oog voor de mens. Open, helder, duidelijk, direct en creatief.
  Theo Brack - Q4 Profiles
  Makkelijk toepasbaar.
  Praktisch, concreet en boordevol slimme trucs die makkelijk toepasbaar zijn.
  Pauline Pater - Own the Room